Topp 3: De bästa TV-kanalerna

Hahaha! Det här var ju kul ju! Jag bryr mig inte ens att ingen läser längre! :D

Topp 3: De bästa TV-kanalerna

3. Nickelodeon

För tecknat är bäst! Visst det finns några dåliga program som till exempel "Winx Club" och "Edgar & Ellen", men "SvampBob Fyrkant" skulle kunna göra MTV till en sevärd TV-kanal. "Hey Arnold"
och "Avatar" är också ricktigt, riktigt kickass.

2. Discovery Channel

Allting går att se på! Alla klockrent härliga ingenjörsnördiga program om maskiner och byggnader, alla härliga motorprogram (de flesta är heterosexuella versioner av MTV:s "Pimp My Ride"), alla goa överlevnadsserier som kan få vilken soffpotatis som helst att bege sig ut i naturen. För att inte tala om all vetenskap! Me like!

1. TV 6

Förvånade? Knappast! Dessa genier har samlat all skit man någonsin skulle kunna tänka sig att se på en och samma kanal. Man behöver inte röra sig från TV:n på hela dagen, med tanke på att alla program är helt jävla beroendeframkallande! Hallåorna är roliga, filmerna kan man knappast se i någon annan kanal, reklamavbrotten känns tillåtna (aningen för långa i filmer), men det som står ut är absolut kanoner såsom "Simpsons", "Scrubs", "Stargate SG1", "Smallville", "Worlds Whackiest Sports", "Star Trek" (Jag vet, men ge det en chans! Det är kickass) och så vidare, och så vidare. Min etta är TV6. Hipp, hipp HURRAAA!!

Kommentarer
Postat av: GåsF

Discovery channel ÄGER!:D:D:D:D:D

2008-12-21 @ 14:27:01
URL: http://edsvikenf.blogg.se/
Postat av: elsa

discovery <3

2008-12-22 @ 20:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0